Chicken Milano
Pui Milano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Paste De Pui Milano, Pachet De Folie De Pui Milano, și Panettone di Milano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați ingredientele de pansament. Se amestecă ingredientele salatei pentru a acoperi.
Între bucăți de hârtie cerată sau folie de plastic, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 3/4 inch grosime.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Pe farfurii separate, așezați făină și pesmet. În castron, bateți oul cu furculița. Înveliți puiul cu făină. Se înmoaie în ou; se acoperă bine cu pesmet.
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, intorcand o data, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170 litri F) si stratul este maro auriu.
Serviți puiul acoperit cu salată și presărat cu brânză.