Carne de vită coreeană cu varză picantă
Carnea de vită coreeană cu varză picantă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 196 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână mirin, varză picantă, varză picantă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită coreeană și varză, Carne de vită coreeană pe varză de foc, și Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron, amestecând până se dizolvă zahărul. Rezervați 1/3 cană marinată.
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea din pungă; aruncați marinada din pungă.
Așezați carnea pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Așezați 1/3 cană marinată rezervată într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 2-3 minute sau pana cand este fierbinte.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește peste varză picantă; stropiți cu marinată rezervată.