Cheesy Italian Trage În Afară De Pâine

Cheesy Italian Trage În Afară De Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea italiană cu brânză. Această rețetă face 10 porții cu 241 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână condimente, bețișoare de brânză, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Cu Brânză, Usturoiul Brânzos Îndepărtează Pâinea, și Ciuperci Brânzos Trage În Afară De Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o tigaie de tort de 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Aplatizați fiecare bucată de aluat de biscuiți într-un cerc de 4 inci. Puneți 1 linguriță de sos de spaghete în centrul fiecărui biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Așezați bucata de brânză pe Sos. Îndoiți aluatul în jumătate și ciupiți bine cusăturile pentru a sigila brânza. Va avea forma unei jumătăți de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Așezați aluatul în tigaia pregătită pentru tort începând de la marginea exterioară a stiloului pentru tort și deplasându-vă spre centru în cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Ungeți aluatul cu untul topit și presărați cu condimentul Italian, parmezan și praf de usturoi deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista