Cheesecake de Mango cu sirop de lămâie de busuioc

Cheesecake de Mango cu sirop de lămâie de busuioc
Cheesecake de Mango cu sirop de lămâie de busuioc necesită aproximativ 10 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză de ricotta din lapte, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Cheesecake Înghețată Cu Sirop De Mango, Prăjituri de lămâie cu sirop de lămâie de busuioc, și Fabuloși burgeri de mei de busuioc de lămâie cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 9-inch springform pan
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Pentru Cheesecake-ul de Mango: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înfășurați exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu 2 laturi înalte de 3/4 inci cu 2 straturi de folie grea. Se macină fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați untul topit și procesați până când miezurile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri peste fundul (nu părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Amestecați crema de brânză și ricotta într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați piureul de mango, ouăle și zahărul și pulsul până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă amestecul de mango peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Coaceți până când cheesecake-ul este ferm și se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați tortul într-un suport de răcire pentru a se răci timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Se pune la frigider și se răcește complet, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
1
Așezați zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu și gătiți până când zahărul este dizolvat. Răciți complet siropul. Într-un robot de bucătărie combinați busuiocul și siropul răcit. Pulse până când ierburile sunt tocate fin. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Feliați cheesecake-ul și așezați-l pe o farfurie de servire.
3
Stropiți cu siropul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista