Cheesecake cu zahăr brun cu compot de afine

Cheesecake cu zahăr brun cu compot de afine
O porție conține 287 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de portocale, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea de zahăr brun cu compot și smântână de agrișă, Cheesecake cremos cu compot de afine, și Cheesecake Cu Zahăr Brun - Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti cheesecake, combinați ghimbirulsnap firimituri, unt și lapte într-un castron mediu; se amestecă cu o furculiță. Apăsați ferm amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
3
Coaceți la 400 timp de 3 minute; se răcește pe o grătar. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Așezați brânzeturile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați zaharuri, bătând până se combină bine. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Adăugați făină în amestecul de brânză; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Adăugați smântână, sirop și vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
SiropSirop
9
Se toarnă amestecul de brânză în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți cheesecake; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Întoarceți cheesecake la cuptor și deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește cheesecake 1 oră în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Pentru a prepara compot, combinați afine și ingredientele rămase într-o cratiță medie la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când afinele apar, amestecând frecvent. Se răcește la temperatura camerei și se servește peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista