Cheesecake cremos cu crab
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Cheesecake cremos de crab ar putea fi o rețetă pescatariană extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 149 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 13 fani. Dacă aveți la îndemână condimente pentru fructe de mare, sos de ardei, biscuiți și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30% , ceea ce este destul de rău. Ghivecele cremose de crab creole , cremoasa, cheesy crab dip și cremosul Amaretto Cheesecake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și untul. Apăsați pe partea de jos a 9-inch uns. tigaie cu arc.
Pune tava pe tava de copt.
Se coace la 350° timp de 10 minute.
Puneți tava pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și 1/4 cană smântână până se omogenizează.
Adăugați ouăle; bate la mic doar până se combină.
Adăugați ceapa, suc de lămâie, condimente pentru fructe de mare, sos de ardei iute și ardei; bate doar până se omogenizează. Îndoiți crabul.
Se toarnă peste crustă. Întoarceți tava pe tava de copt.
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește tava pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi. Se răcește încă 1 oră.
Răspândiți deasupra smântâna rămasă. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
Stropiți cu condimente de fructe de mare dacă doriți. Pune resturile la frigider.