Cheesecake

Cheesecake necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, cremă de brânză, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-un castron mare, combinați crema de brânză, 1 cană de zahăr, extract de migdale, ouă și sare. Bateți până se omogenizează.
Se toarnă într-o farfurie de plăcintă adâncă unsă.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 45 până la 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 20 de minute.
Pentru a face Topping: combinați smântâna, 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță extract de vanilie și amestecați până se omogenizează.
Se întinde uniform deasupra cheesecake-ului copt, apoi se coace 10 minute la 325 grade F (165 grade C) pentru a seta blatul.
Se lasă să se răcească, se dă la frigider cu câteva ore înainte de servire.