Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno

Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno
Reteta Cheddar Scallion Scones cu unt de agave Jalapeno ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, făină, 2 jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 180 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheddar Scallion Scones, Cheddar și Scallion Scones, și Bacon Cheddar Scallion Scones.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu combinați 1 băț unt la temperatura camerei, jalapeno, agave și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă cu o spatulă până când ingredientele sunt încorporate uniform, apoi gustați pentru condimente adăugând sare suplimentară, dacă este necesar. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F. Într-un castron mare combinați făina, praful de copt și 2 lingurițe de sare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Tăiați la rece restul de 1 băț de unt rece în bucăți de 1/4 inch, apoi folosind degetele sau un tăietor de patiserie, amestecați untul în amestecul de făină până când seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
5
Aruncați cheddar mărunțit și scallions în amestec de unt/făină. Într-un castron mediu, bateți două ouă, apoi bateți în jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de făină și se amestecă folosind o lingură de lemn până se formează un aluat shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Întoarceți aluatul pe un serviciu de lucru cu făină și frământați ușor, doar până când se reunește într-o bilă, adăugând mai multă făină, dacă este necesar. Bateți aluatul într-un dreptunghi de 1 inch, apoi folosind un tăietor rotund de patiserie de 2 1/2 inch tăiat în 12 scones.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
8
Așezați scones pe o foaie de copt pregătită, apoi bateți oul rămas și periați peste scones.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți scones până la puf și auriu, aproximativ 17 minute, rotind o dată în timpul gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se lasă scones să se răcească timp de cinci minute, apoi se servește cu jalapeingimbroko-unt de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista