Cheddar, gem de smochine și panini de pecan confiate cu rozmarin

Cheddar, gem de smochine și rozmarin confiate Pecan Panini este un vegetarian felul principal. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 815 calorii, 21g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 531 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gem de smochine, brânză Cheddar ascuțită, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Prosciutto, brânză albastră și panini de Pecan confiate, și Cupcakes Sharp Cheddar cu topping de Pecan confiat și glazură de brânză albastră de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul sau cuptorul cu prăjitor de pâine la 300 F. tapetați o foaie de copt cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit antiaderent.
Așezați zahărul, rozmarinul, sarea și cayenne într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați punga și agitați-o bine pentru a o combina all.In un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună albușul de ou și apa până când amestecul este ușor spumos.
Adăugați nucile pecan și aruncați pentru a le acoperi bine. Cu o lingură cu fante, transferați pecanele în pungă cu amestecul de zahăr. Sigilați punga și agitați-o bine pentru a acoperi toate nucile pecan.
Transferați pecanele acoperite pe foaia de copt și coaceți-le timp de 30 de minute, dându-le o agitare cu o furculiță după aproximativ 15 minute. Pune-le deoparte să se răcească.
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți o felie și acoperiți cealaltă parte cu brânză și câteva nuci pecan confiate. Întoarceți cealaltă felie de pâine și întindeți 1 lingură de gem de smochine pe cealaltă parte.
Așezați-l, cu unt în sus, deasupra sandvișului pentru a-l închide.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.