Chalupa ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 571 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți chimen măcinat, ardei iute, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chalupa De Pui, Chalupa Grande, și Chik ' n Chalupa.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea și suficientă apă pentru a acoperi într-un 3-qt. cratiță. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 1 ora.
3
Scurgeți fasolea și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați apă, ceapă, ardei iute, usturoi, pudră de chili, sare, chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Usturoi Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați friptură și fasole. Acoperiți și gătiți la mare timp de 2 ore. Reduceți căldura la minim și gătiți cu 6 ore mai mult sau până când carnea de porc este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Îndepărtați friptura și tăiați-o cu o furculiță.
7
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul de gătit într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
8
Combinați fasolea și carnea; pune deoparte. Degresați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit; aduceți la fierbere. se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până se reduce la 1-1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Apă Pentru A Permite
9
Adăugați amestecul de carne și fasole; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
10
Pentru a servi, lingura amestec de carne peste chips-uri de porumb; top cu ceapa verde, salata verde, branza, rosii si salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Chipsuri De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe