Challah I
Challah I este o rețetă evreiască care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 301 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, ouă, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Challah, Challah, și Challah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, presărați drojdia peste apă abia caldă. Bateți în miere, ulei, 2 ouă și sare.
Adăugați făina câte o cană, bătând după fiecare adăugare, absolvind la frământare cu mâinile pe măsură ce aluatul se îngroașă. Frământați până când este neted și elastic și nu mai lipicios, adăugând făină după cum este necesar. Acoperiți cu o cârpă umedă curată și lăsați să crească timp de 1 1/2 ore sau până când aluatul s-a dublat în vrac.
Puneți aluatul înălțat și întoarceți-l pe placa cu făină. Împărțiți în jumătate și frământați fiecare jumătate timp de aproximativ cinci minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a nu deveni lipicioasă. Împărțiți fiecare jumătate în treimi și rulați în șarpe lung de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Ciupiți ferm capetele celor trei șerpi și împletiți din mijloc. Fie lăsați ca împletitură, fie formați într-o pâine rotundă împletită, aducând capetele împreună, curbând împletitura într-un cerc, ciupiți capetele împreună. Ungeți două tăvi de copt și așezați împletitura finită sau rotundă pe fiecare. Acoperiți cu prosop și lăsați să crească aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți oul rămas și periați o cantitate generoasă peste fiecare împletitură.
Presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 40 de minute. Pâinea ar trebui să aibă un sunet frumos gol atunci când este lovit pe fund. Se răcește pe un raft timp de cel puțin o oră înainte de feliere.