Chai
Chai este o fără gluten și vegetarian băutură. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, scorțișoară măcinată, la 4 boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de proteine cu condimente de vanilie chai cu sirop de miere Chai (GF), 10 moduri de a găti cu prăjituri Chai Plus Chai Shortbread cu sare de mare, și Cupcakes Chai cu glazură Chai cu unt maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa la fierbere rapidă la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim.
Adăugați frunze de ceai; fierbeți 2 până la 4 minute pentru a amesteca aromele. (Dacă utilizați pungi de ceai, îndepărtați și aruncați.)
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția laptelui condensat îndulcit.
Se încălzește până la fierbere, dar nu lăsați laptele să fiarbă. Se amestecă laptele condensat îndulcit. Se strecoară ceaiul prin strecurătoare în Căni.