Cel mai bun tort de ciocolată cu glazură de Fudge

Cel mai bun tort de ciocolată cu glazură de Fudge
Cel mai bun tort de ciocolată cu glazură de Fudge este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, bicarbonat de sodiu, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată zi ocupat cu glazura Fudge, Tort de ciocolată cu glazură de înger, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.grăsime și făină fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci, două tigăi rotunde de tort de 9 inci sau trei Tigăi rotunde de tort de 8 inci. În castron mare, bate toate ingredientele tort cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaie(e).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți dreptunghi 40 până la 45 de minute, runde 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Dreptunghi rece în tigaie pe raft de răcire. Se răcește rundele 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță de 2 1/2 litru, amestecați toate ingredientele de glazură, cu excepția vaniliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se încălzește la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe 1 minut fără agitare.
6
Puneți cratița într-un castron cu gheață și apă. Bateți până când glazura este netedă și răspândită; se amestecă vanilia. Frost dreptunghi sau straturi de umplere și îngheț cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista