Cel mai bun sos de spaghete al mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sosuri. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.82 pe portie. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Spaghete alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună roșiile întregi, sosul de roșii, pasta de roșii, apa, ciupercile, ceapa, usturoiul, zahărul, sarea și piperul, busuiocul și 1 vârf de bicarbonat de sodiu într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți la foc mic și gătiți timp de minim 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii întregi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se amestecă un alt vârf de bicarbonat de sodiu; sosul se va spuma. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă și aproape se rumenesc. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale ale tigaiei în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
După ce sosul este consistența furcii, amestecați parmezanul. Aveți grijă ca brânza să nu ardă. Gustați sosul. Dacă este prea picant sau acid, adăugați un alt vârf de bicarbonat de sodiu și fierbeți încă 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se răcește, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. A doua zi, reîncălziți și serviți.