Ceapa perla si umplutura de telina cu ienupar si usturoi

Ceapa perla si umplutura de telina cu ienupar si usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa perlată și umplutura de țelină cu ienupăr și usturoi. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, tulpini de țelină, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci, Dip De Ceapă Perlată Prăjită, și Pearl Ceapa Broccoli Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită). Într-o oală mare la foc mediu-mare, călește ceapa și țelina cu unt până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 12 minute. Se amestecă ienupărul, usturoiul și piperul și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se amestecă crutoanele și 1/3 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Combinați bulionul și oul într-un castron mic, apoi amestecați cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lingura umplutura într - un 9-de 13-in. dish. Acoperiți cu folie și coaceți până la abur, 30 de minute. Descoperiți și coaceți până devin aurii, 15 minute. Se împrăștie cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
* Găsiți în culoar spice.
6
Faceți înainte: până la 1 zi, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți aproximativ 1 oră înainte de a descoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista