Ceapă Glazurată Cu Migdale
Ceapa glazurată cu migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Ceapă albă-fiartă-ceapă glazurată, Ceapă Cu Glazură Balsamică, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Aduceți la fierbere; gătiți până când ceapa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți; alunecați piei.
Topiți untul și zahărul într-o tigaie adâncă la foc mediu. Se amestecă apa și ceapa jupuită. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se coloreze, aproximativ 10 minute.
Presărați migdalele în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este aurie si migdalele sunt usor prajite, 4-5 minute suplimentare.