Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere "Licorice"

Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa dulce prăjită lent cu pudră de "lemn dulce". Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână migdale albite, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi dulci prăjiți și păstârnac cu pudră de Chili, Braid dulce citrice aromate licorice, și Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Îndepărtați straturile exterioare ale cepei până când fiecare are aproximativ 3 inci în diametru. Tăiați capetele rădăcinii astfel încât ceapa să stea în poziție verticală. Aranjați ceapa pe o foaie mare de copt cu margini și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți timp de aproximativ 4 ore, până când sunt parțial înmuiate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți folia și coaceți ceapa în treimea superioară a cuptorului timp de 2 ore mai mult, rotindu-le ocazional, până când sunt foarte fragede și rumenite bogat afară. Dacă ceapa începe să iasă din piele, împingeți-le înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Între timp, întindeți măslinele tocate pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la putere mare timp de 12 minute până când măslinele sunt deshidratate, dar încă pline; transferați într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Transferați măslinele într-un castron mediu și ștergeți robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Pulsați migdalele în robotul de bucătărie până la măcinat fin; transferați pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu zahărul demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți în același cuptor cu ceapa timp de aproximativ 6 minute, amestecând de câteva ori, până devin aurii și prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lasă să se răcească.
10
Adăugați migdalele în măsline și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
11
Într-o cratiță, aduceți semizeul la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați uleiul și oțetul și amestecați bine. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
14
Folosind un cuțit zimțat, tăiați pătratul superior al fiecărei cepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
15
Transferați ceapa în farfurii. Lingurați vinaigreta deasupra și garnisiți cu amestecul de migdale-măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
16
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista