Ceapă și ardei sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa și ardeii Sotate. Această rețetă servește 8. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de sherry, ardei gras, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ardei și ceapă sotate, Salată verde cu usturoi, ardei și ceapă, și Carne de porc dezosată cu parmezan cu ardei și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în jumătate, apoi tăiați-le în jumătăți de 1/8 inch grosime. (Veți avea aproximativ 10 căni de ceapă.)
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează timp de 15 până la 20 de minute.
Adăugați ardeii, usturoiul, oțetul, piureul de roșii, fulgii de piper, sarea și piperul și continuați să gătiți încă 10 minute.