Ceai Verde Cupcakes

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ceai verde. Această rețetă servește 12. O porție conține 268 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de ouă, extract de vanillan, pudră de ceai și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Ceai verde Cupcakes acoperit cu ceai verde Buttercream glazura, și Ceai Cu Gheață Thailandeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie.
Crema de unt nesărat într-un vas de amestecare cu un mixer electric la viteză medie până când este moale și cremoasă. Bateți treptat în zahăr, aproximativ 1/3 cană la un moment dat, bătând până când amestecul este pufos.
Bateți ouăle, bătând bine după fiecare ou; se amestecă în făină și praf de ceai verde până se combină bine.
Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplându-le aproximativ 3/4 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese cu firimituri umede sau curată, 20 până la 25 de minute.
Lăsați cupcakes să se răcească în cutii de briose timp de 15 minute înainte de a scoate pentru a termina răcirea.