Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Fruity Mint tean. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 159 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de mentă, apă, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 litru de apă și 1 cană frunze de mentă într-o cratiță mică doar până când apa începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură; adăugați pungi de ceai. Acoperiți și abrupți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
3
Îndepărtați pungile de ceai, strângând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
4
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un ulcior.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați concentrate și 2 căni de apă rece, amestecând până când concentratele se dizolvă. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.