Cea Mai Cremoasă Budincă De Ciocolată
Cea mai cremoasă budincă de ciocolată durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cea Mai Cremoasă Mousse De Ciocolată, Cea Mai Cremoasă Înghețată De Ciocolată Vegană, și Cele Mai Cremoase Aioli.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie și grea; amestecați cu un bici. Adăugați treptat lapte cu conținut scăzut de grăsimi și lapte evaporat, amestecând cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut sau până la grosime.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată, amestecând până se topește și amestecul este neted. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aproximativ 2/3 cană de budincă în fiecare dintre ramekinele 6 (8 uncii); acoperiți suprafața fiecărei porții cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 4 ore.
Îndepărtați folia de plastic; servi.
Garnisiți cu crengute proaspete de mentă, dacă doriți.