Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cea mai bună budincă de pâine. Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 597 calorii. Un amestec de coniac, nuci pecan, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 202 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca de pâine Malteză ( folosind pâine învechită), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Amestecați împreună zahărul granulat, ouăle și laptele într-un bol; adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă peste pâinea cubată și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
4
Într-un alt castron, amestecați și zdrobiți împreună zahărul brun, untul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Turnați amestecul de pâine în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați amestecul de zahăr brun deasupra și coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă împreună zahărul granulat, untul, oul și vanilia într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă împreună până se topește zahărul.