Cavatappi cu fasole albă și ceapă aurie

Cavatappi cu fasole albă și ceapă aurie
Cavatappi cu fasole albă și ceapă aurie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, parmigiano-reggiano, jalapeincloro chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Cavatappi coapte cu brânză cu ceapă și ardei, Fasole Fava cu Pesto și Cavatappi, și Cavatappi cu rucola și fasole Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și saut-ul, amestecând, 1 minut, apoi transferați ceapa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și saut ardei gras, chile, sare și piper, amestecând ocazional, până când ardeii grași sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și apa și aduceți la fierbere, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În timp ce ardeii sunt sotati, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când sunt al dente. Rezervați 3/4 cană de apă de gătit, apoi scurgeți bine pastele într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați amestecul de ceapă, apa de gătit rezervată, fasolea, jumătate de brânză și jumătate de pătrunjel și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
7
Se servește presărat cu brânză rămasă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista