Catfish Courtbouillon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 508 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, amestec de făină de porumb cu creștere automată, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Catfish Courtbouillon, Crock-Pot Catfish Courtbouillon, și Sebastă Courtbouillon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Fierbeți ardeii și roșiile pe o foaie de copt căptușită cu folie la 5 inci de căldură, cu ușa cuptorului parțial deschisă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când se blisterează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Deschideți punga și lăsați să se răcească. Curățați ardeii și roșiile; îndepărtați și aruncați semințele și tulpinile din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați capătul ascuțit al capului de usturoi; așezați pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu 1 lingură de ulei. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți la 1 oră; scoateți și lăsați să se răcească. Strângeți pulpa din căței de usturoi și puneți-o într-un robot de bucătărie cu ardei curățați și roșii. Se pulsează până se toacă aproximativ și o consistență groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați usturoiul crud tocat și gătiți încă 1 minut. Se amestecă amestecul de ardei tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Adăugați stoc și oțet și aduceți la fierbere scăzută. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 30 de minute sau până când sosul are o consistență groasă, asemănătoare tocanei. Condimentează cu sos fierbinte, sare și piper. Se amestecă menta și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Combinați făina și făina de porumb într-un vas puțin adânc. Condimentați somnul cu sare și piper și dragați în amestec de făină de porumb, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Somn
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Încălziți restul de 4 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare și prăjiți somnul în loturi, 3 minute pe parte sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somn
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o într-un cuptor de 200 pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Așezați orezul pe un platou mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
14
Scoateți peștele din cuptor și aranjați deasupra orezului. Puneți sosul peste pește și serviți sosul rămas alături. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte după gust.
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.