Castane cu struguri
Castanele reteta cu struguri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați castane, bulion de pui degresat cu grăsimi, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Castane prăjite în Port cu struguri, Pui prăjit cu struguri, castane și unt de tarhon, și Carne de porc și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați castanele, 1 cană de struguri și 2 căni de bulion de pui.
Scoateți cârnați din carcasă și se năruie în tigaie.
Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă și se fierbe la foc mediu până când castanele sunt foarte moi și se zdrobesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți bulionul într-o măsură de sticlă și adăugați suficient bulion pentru a face 2 căni.
Se amestecă amestecul de castane într-un robot de bucătărie până se curăță ușor, apoi se învârte în bulion suficient pentru a da amestecului consistența cartofilor ușor piure. Sau amestec vârtej, o porție la un moment dat, într-un blender, adăugând suficient bulion pentru a facilita curățarea, apoi mai mult pentru consistența dorită. Castanele continuă să se îngroașe în timp ce stau.
Întoarceți pur în tigaie și amestecați la foc mediu până la abur, 2 până la 3 minute; păstrați cald.
În tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, topiți untul și adăugați strugurii rămași. Rotiți doar până când fructele sunt calde și mai verzi, aproximativ 1 1/2 minute.
Răzuiește castanul pur într-un castron adânc și toarnă struguri deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.