Caserola Pierogi Ușoară
Nevoie de o garnitură vegetariană? Caserola Pierogi ușoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză dublă cheddar, cartofi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Caserola Ușoară "Pierogi" , Caserola Pierogi, și Minunat Pierogi Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, combinați piureul de cartofi, crema de brânză răspândită, ceapa, 1/2 cană de slănină și 1 cană de Cheddar.
Așezați 3 tăiței în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu 1/3 din amestecul de cartofi. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu slănină rămasă și Cheddar; acoperi.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește. Descoperi; coaceți 3 până la 5 min. sau până când Cheddar este ușor rumenit.
Lăsați să stea 10 min. înainte de tăiere pentru a servi.