Caserola italiană a lui Fanny
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați caserola italiană a lui Fanny. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 364 calorii. Un amestec de ceapă, macaroane de cot, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Matusa Fanny coapte galben suc de fructe, Caserola Italiană, și Caserola Cu Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
Așezați hamburgerul într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați carnea până nu mai este roz, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute. Amestecați ceapa și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Scurgeți grăsimea din tigaie și amestecați cele 2 borcane de sos, busuioc, frunze de dafin, oregano și sare de țelină. Reduceți căldura și fierbeți sosul timp de 1 oră.
Cu aproximativ 15 minute înainte ca sosul să se termine, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Bateți împreună supa de ciuperci și apa într-un bol până se omogenizează.
Strat 1/3 din sosul de carne în fundul vasului de copt pregătit și întindeți jumătate din macaroanele gătite peste sos. Puneți jumătate din amestecul de supă peste macaroane și întindeți 1 cană de brânză Cheddar mărunțită. Repetați straturile cu 1/3 din sosul rămas, pastele rămase, amestecul de supă rămas și încă 1 cană de brânză Cheddar.
Întindeți ultima treime din sosul de carne peste caserolă și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză Cheddar. Pulverizați o bucată de folie de aluminiu cu spray de gătit și acoperiți vasul cu folia.
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi scoateți folia și coaceți până când toppingul de brânză se rumeneste și caserola clocotește, încă aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.