Caserola de vită și Cheddar

Carnea de vită și caserola de Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 583 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de parmezan, smântână, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de vită și Cheddar, Carne de vită măcinată și caserolă de Cheddar – 7 puncte, și Caserola De Vită Măcinată Cu Macaroane Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței și gătiți la al dente conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și puneți vasul de copt pregătit. Aruncați cu smântâna, parmezanul și 1/4 linguriță de sare.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți, amestecând, până nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați ardeii grași și căpșunile și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute. Faceți un spațiu în tigaie, adăugați pasta de roșii și prăjiți un minut.
Se presară cu condimente italiene și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, amestecați și aduceți la foc mic. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul de vită peste tăiței și se presară cu Cheddar ras.
Coaceți pe raftul din mijloc până când brânza este topită și marginile sunt barbotate, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.