Caserola de varză umplută este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, ceapă, orez și sos worcestershire. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Varză Neumplută, Caserola De Varză Umplută, și Caserola De Varză Umplută Ușor.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent; adăugați varză, piper verde și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Într-un castron mare, combinați apa și pasta de roșii. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă peste amestecul de vită; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când orezul și legumele sunt fragede.