Caserola De Paste Cu Pepperoni La Cuptor

Caserola De Paste Cu Pepperoni La Cuptor
Caserola de Paste cu Pepperoni la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 552 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,59 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sos de roșii și busuioc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Cârnați La Cuptor Pepperoni Penne Paste Caserola, Caserola De Paste La Cuptor, și Paste La Cuptor Primavera Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită cu ceapă până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgere.
6
Combinați amestecul de vită cu sosul, pepperoni și pastele fierte și turnați într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până când brânza este topită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista