Caserola de pâine prăjită franceză Nutella euro

Caserola de pâine prăjită franceză Nutella euro
Caserola de pâine prăjită franceză Nutella circulara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână nutella, ouă, pâine cu cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nutella Pâine Prăjită Franceză Rollups, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Nutella, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Nutella.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Pulverizați ușor un vas de copt de 13 x 9 inci (3l) cu spray de gătit cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
În vasul de copt pregătit, stratificați 6 felii de pâine. Se acoperă cu jumătate din feliile de pere și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți pâinea rămasă și acoperiți cu fructele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, siropul de arțar, vanilia și scorțișoara și turnați peste pâine și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea 10 minute sau mai mult.
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până devin aurii și ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Se serveste cald cu o bucata de Nutella nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista