Caserola de măsline, miel și ardei roșu

Caserola de măsline, miel și ardei roșu
Caserola de măsline, miel și ardei roșu necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 250 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ardei gras, dovlecei de spaghete, brânză ricotta salata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bine. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Puneți găuri în pielea dovlecelului și așezați-le pe foaia de copt tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la moale, aproximativ 1 oră. Întoarceți partea tăiată a dovlecelului în sus și lăsați să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă mielul măcinat și se gătește până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 7 minute. Odată rumenit, scoateți mielul din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și ardeii grași și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, busuiocul, rozmarinul și oregano. Condimentați după gust cu sare și piper (amintiți-vă că salata de ricotta este foarte sărată). Continuați să gătiți și să amestecați până când aroma usturoiului s-a înmuiat, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Răzuiește carnea dovlecelului cald de spaghete într-un bol mare. Separați șuvițele de dovlecei cu o furculiță și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghetti SquashSpaghetti Squash
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați jumătate din dovlecei într-un vas de copt de 9x13 inci. Se întinde uniform cu jumătate din miel, jumătate din amestecul de ardei roșu, jumătate din măsline, se presară cu jumătate din brânză și se întinde cu jumătate din sosul de roșii. Repetați straturile folosind amestecul rămas de dovlecei, miel, ardei roșu, măsline, brânză și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ardei RoșuArdei Roșu
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista