Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați caserola de cartofi de pui. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână, unt, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Caserola De Pui Cu Cartofi, Brânză De Pui Și Cartofi Caserola, și Brânză De Pui Și Cartofi Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și apa într-un 3-qt. vas pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 12-15 minute sau până se înmoaie. Între timp, împărțiți puiul între două unse 8-in. vase de copt pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați smântână, brânză cheddar, unt, parmezan, amestec de supă, spanac, morcov, sare, usturoi praf și piper; mash până la neted. Lingura peste pui; se presara cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Coaceți o caserolă, neacoperită, la 350 de calorii timp de 45-50 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Acoperiți și congelați caserola rămasă până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
6
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.