Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați caserola de șuncă a bunicii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Caserola de șuncă a bunicii, Supă de fasole Lima cu oase de șuncă cel puțin la fel de bună ca bunica, și Caserola de pui a bunicii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un vas de copt de 9x13 inch, combinați șunca, cartofii, morcovii și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Morcov
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Într-un castron mediu, combinați supa cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă bine și se toarnă peste amestec în vasul de copt, amestecând pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când morcovii sunt fragede.