Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Cu Nuci
Caserola cu tăiței de spanac cu nuci este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 276 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Caserola cu tăiței și spanac, Caserola De Pui, Spanac Și Tăiței, și Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Și Ton.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte.
Călește ceapa în ulei de măsline fierbinte într-o cratiță mare la foc mediu-mare până se înmoaie.
Adăugați tăiței, nuci, spanac și ciuperci; se amestecă bine.
Combinați brânza și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de brânză în amestecul de tăiței, amestecând bine. Lingură într-o caserolă ușor unsă de 2 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.