Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Cu Nuci

Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Cu Nuci
Caserola cu tăiței de spanac cu nuci este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 276 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Caserola cu tăiței și spanac, Caserola De Pui, Spanac Și Tăiței, și Caserola Cu Tăiței Cu Spanac Și Ton.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Călește ceapa în ulei de măsline fierbinte într-o cratiță mare la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați tăiței, nuci, spanac și ciuperci; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Combinați brânza și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați amestecul de brânză în amestecul de tăiței, amestecând bine. Lingură într-o caserolă ușor unsă de 2 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista