Caserolă Enchilada cu sos rapid de alunițe

Caserolă Enchilada cu sos rapid de alunițe
Caserola Enchilada cu sos de alunițe rapide este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 369 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, queso fresco și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui cu sos rapid de alunițe, Rapid și ușor Verde Chile pui enchilada caserola, și Quick Weeknight enchilada caserola, de la eCookbook de zi cu zi sănătos.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti alunița, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ardei iute și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Combinați ardeii iute și 1 cană de apă clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți ardeii iute din lichid, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Scoateți și aruncați tulpinile și semințele din ardei iute. Puneți chiles și lichidul de înmuiere deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
6
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați plantains; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
8
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); saut timp de 5 minute. Se amestecă ardeii iute, lichidul înmuiat, bulionul, cireșele și sâmburii de semințe de dovleac; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
11
Transferați amestecul într-un blender și adăugați 1 cană de apă. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Întindeți 1 cană aluniță în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci ușor acoperit cu spray de gătit. Aranjați 6 tortilla peste aluniță; se acoperă cu Carnitas de vită. Aranjați tortilele rămase peste Carnitas de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
CarnitasCarnitas
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Întindeți sosul rămas peste tortilla; se presară cu queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza începe să se topească și caserola este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista