Caserolă Enchilada cu sos rapid de alunițe
Caserola Enchilada cu sos de alunițe rapide este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 369 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, queso fresco și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui cu sos rapid de alunițe, Rapid și ușor Verde Chile pui enchilada caserola, și Quick Weeknight enchilada caserola, de la eCookbook de zi cu zi sănătos.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti alunița, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt parfumate.
Combinați ardeii iute și 1 cană de apă clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți ardeii iute din lichid, rezervând lichid.
Scoateți și aruncați tulpinile și semințele din ardei iute. Puneți chiles și lichidul de înmuiere deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați plantains; saut 2 minute.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); saut timp de 5 minute. Se amestecă ardeii iute, lichidul înmuiat, bulionul, cireșele și sâmburii de semințe de dovleac; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Transferați amestecul într-un blender și adăugați 1 cană de apă. Procesați până la neted.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți 1 cană aluniță în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci ușor acoperit cu spray de gătit. Aranjați 6 tortilla peste aluniță; se acoperă cu Carnitas de vită. Aranjați tortilele rămase peste Carnitas de vită.
Întindeți sosul rămas peste tortilla; se presară cu queso fresco.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza începe să se topească și caserola este bine încălzită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.