Casă De Pui-Fil-O Sandwich-Uri
Sandvișurile Chick-Fil-A de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 482g de grăsime, și un total de 4675 calorii. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6844 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Copycat Chick-fil-un Sandwich cu salată de pui, Pui-Fil-un imitator sandwich-uri de pui, și Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1/2 cană sare kosher (Vezi nota de mai sus) și 1/4 cană zahăr în 1 litru de apă rece.
Așezați pieptul de pui într-o pungă cu fermoar și adăugați saramură.
Se transferă la frigider și se lasă să stea cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Între timp, combinați boia, piperul negru, ardeiul cayenne și MSG (dacă utilizați), într-un castron mic. Pune deoparte
Bateți împreună laptele și ouăle într-un castron mediu. Pune deoparte.
Combinați făina, laptele praf fără grăsimi, praful de copt, 1/2 linguriță sare kosher, 2 lingurițe zahăr și 2 linguri de amestec de condimente într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Stropiți 3 linguri amestec de lapte/ou în amestec de făină și frecați cu vârful degetelor până când amestecul de făină este grosier ca nisipul umed.
Într-un wok mare, friteuză sau cuptor olandez, preîncălziți uleiul la 350 F.
Scoateți pieptul de pui din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați pe toate părțile cu amestecul de condimente rămas.
Se transferă în amestecul de lapte și se transformă în strat. Lucrând câte o cotletă, lăsați amestecul de lapte în exces să se scurgă, apoi transferați-l în amestecul de făină. Întoarceți-vă la strat, îngrămădiți un amestec suplimentar deasupra cotletului și apăsați ferm pentru a adera cât mai mult amestec posibil la carne. Ridicați cotletul, scuturați excesul de făină, apoi coborâți încet în ulei fierbinte. Repetați cu sânii rămași.
Gatiti, întorcând sânii ocazional până se rumenesc și crocant pe toate părțile, iar puiul este gătit, aproximativ 4 minute în total.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Așezați 2 murături pe fiecare chiflă de jos și o cotletă de pui prăjită deasupra. Închideți sandvișurile, apoi acoperiți cu un bol răsturnat sau folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 2 minute pentru a aburi chiflele.