Sirop de miere

Sirop de miere
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, sirop de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. O porție conține 195 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Cu un scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Siropul de miere olandez, Baklava cu sirop de miere și Siropul de miere de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați mierea, apa, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Gatiti la foc mediu amestecand din cand in cand pana da in clocot. Continuați să fierbeți până când amestecul scade cu o pătrime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
2
Turnați sirop cald peste prăjitură și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista