Sirop de miere
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, sirop de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. O porție conține 195 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Cu un scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Siropul de miere olandez, Baklava cu sirop de miere și Siropul de miere de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați mierea, apa, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Gatiti la foc mediu amestecand din cand in cand pana da in clocot. Continuați să fierbeți până când amestecul scade cu o pătrime.
Turnați sirop cald peste prăjitură și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.