Cartofi Zdrobiți În Stil Restaurant
Cartofii zdrobiți în stil Restaurant necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 831 calorii, 20g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica piper, piper jack brânză, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Zdrobiți În Stil Restaurant, Cartofi Copți În Stil Restaurant Ușor, și Salsa În Stil Restaurant.
Instrucțiuni
Puneți câteva găuri în cartofi și nuke (sau coaceți într-un cuptor de 400 de grade F) până când furculița este fragedă.
Adăugați într-un castron mare și spargeți cu un zdrobitor de cartofi.
Adăugați imediat untul înmuiat, brânza, smântâna, slănina și ceapa verde și amestecați cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați sare și piper după gust.
Adăugați ceapa prăjită franceză și pliați-o.
Se servește fierbinte, presărând pe ceapă verde suplimentară.
Yummy cu friptură la grătar sau pui.