Cartofi Umpluți Cu Marmură
Marmorat cartofi umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Marmorați, Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți roșcatul și cartofii dulci direct pe suportul cuptorului și coaceți 30 de minute. Străpungeți fiecare cartof de câteva ori cu o furculiță și continuați să coaceți până se înmoaie, încă 15 până la 20 de minute pentru cartoful dulce și încă 20 până la 25 de minute pentru cartofii roșii.
Se lasă să se răcească ușor.
Se transferă într-un castron și se amestecă ușor cu o furculiță până aproape netedă. Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof roșcat, tăind longitudinal. Scoateți cea mai mare parte a cărnii într-un alt castron, lăsând cojile intacte.
Adăugați smântâna și untul în castron și amestecați cu o furculiță. Se amestecă ceapa, 1/2 cană de brânză, nucșoara, 1 1/4 linguriță de sare și piper după gust. Îndoiți ușor cartoful dulce.
Ungeți pielea de cartofi cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Umpleți generos cu amestecul de cartofi marmorați și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Așezați cartofii umpluți pe o foaie de copt și coaceți până se topește brânza, 25 până la 30 de minute.