Cartofi noi prăjiți cu ceapă roșie, usturoi și Pancetta
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Cartofii noi prăjiți cu ceapă roșie, usturoi și Pancetta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 211 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2128 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cartofi pentru copii cu diametru, căței de usturoi, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Morcovi și cartofi prăjiți cu ceapă și usturoi, și Cartofi prăjiți la tigaie cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut pancetta în tigaie peste mediucăldură până la crocant.
Transfer pe hârtie towels.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă cartofiși ulei pe o foaie mare de copt cu margini; se presară sare și piper. Prăjiți 20 de minute. Împrăștiați ceapa și usturoiul peste și prăjiți, amestecând la fiecare 10 până la 15 minute și urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea,până când cartofii se rumenesc, cu 50 până la 60 de minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Presărați pancetta șipatruț peste cartofi.