Cartofi, napi și spanac Baeckeoffe
Cartoful, Napul și spanacul Baeckeoffe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Nap Și Spanac Pentru Bebeluși Cu Vinetă Caldă De Slănină, Napi și piure de cartofi, și Torturi de cartofi și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile în tigaie și fierbeți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă usturoiul; saut 30 de secunde.
Adăugați vin; gatiti 2 minute.
Adăugați pătrunjel, cimbru și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Descoperiți și gătiți 6 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Se ia de pe foc; aruncați cimbru.
Adăugați cremă de brânză, amestecând până se topește brânza.
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Se adaugă ceapa; se sotează 5 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu; continuați să gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Pune deoparte.
Înveliți un vas de copt cu 6 căni cu spray de gătit. Aranjați felii de cartofi în farfurie și acoperiți cu spanac.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru uniform peste spanac. Puneți amestecul de ciuperci peste piper negru și aranjați feliile de nap peste amestecul de ciuperci. Se acoperă cu ceapă caramelizată; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă, 1/4 linguriță de piper negru rămas și tarhon.
Se toarnă frișcă peste tarhon și se presară uniform cu brânză Gruyre. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și brânza începe să se rumenească.