Cartofi la grătar și brânză de capră Napoleon cu vinetă de busuioc

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și garnitură vegetariană? Cartofi la grătar și brânză de capră Napoleon cu vinetă de busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 665 calorii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pâine plată de porumb și afine la grătar cu brânză de capră bătută și vinetă de busuioc, Salată verde cu brânză de căpșuni și capră cu vinetă de busuioc, și Tartă cu brânză de capră cu vinetă de lămâie-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oțetul și busuiocul într-un blender cu sare și piper și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează, verificați dacă există condimente.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți feliile de cartofi pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Faceți stive cu următoarele straturi: cartof, 1 lingură brânză de capră, cartof, 1 lingură brânză de capră, terminând cu cartof. Aliniați grătarul cu folie și grătați stivele, acoperite, aproximativ 1 minut sau până când brânza începe să se topească. Când brânza este aproape topită, glisați stivele de pe folie pe grătarul grătarului doar pentru a croi fundul, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
Stropiți vinaigreta de busuioc pe și în jurul cartofilor și acoperiți fiecare Napoleon cu unele dintre frunzele de bază și arpagic, dacă folosiți.