Nevoie de o curs principal fără gluten? Cartofii de pui-Parmezan ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pui tăiat, fasole, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit la grătar cu cartofi parmezan, Foaie Tigaie Usturoi Parmezan Pui & Cartofi, și Pui și cartofi cu sos de cremă de parmezan cu usturoi.
Instrucțiuni
1
Încălziți Cartofii, Sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Spaghete Multicereale Fierte
2
Se amestecă și ingredientele rămase, cu excepția brânzei, până la fierbere în tigaie de 10 inci la foc mare, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.