Cartofi Crocanți
Cartofi crocanti Fingerling este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap garnitură. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, cartofi fingerling, ulei de măsline și boia de ardei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Crocanți Cu Lămâie-Usturoi, Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, și Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți-i cu apă.
Adăugați un vârf mare de sare, apoi acoperiți și puneți la foc mare. Aduceți la fierbere, descoperiți și gătiți până când cartofii încep să se înmoaie, dar nu sunt gătite până la capăt, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oala caldă. Agitați cartofii în jur pentru a aspri părțile laterale și pentru a le lăsa să se usuce.
Puneți-le într-un castron.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Adăugați uleiul de măsline, condimentele la grătar, ardeiul și piperul, după gust, la cartofi și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cartofii pe foaia de copt preîncălzită și prăjiți-i până când sunt fierți și crocanți, aproximativ 20 până la 25 de minute, răsturnând cartofii o dată la jumătatea timpului de gătit.
Scoateți cartofii din cuptor într-un bol de servire și serviți.