Cartofi copți cu topping
Rețeta Cartofi la cuptor cu topping poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 1,06 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 576 de calorii. Un amestec de maioneză, unt, bacon și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cartofi dulci copți de două ori cu topping pecan Streusel, cartofi dulci copți cu topping cremos de spanac și cartofi dulci copți de două ori cu topping de ovăz chili.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 20-23 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Între timp, într-un castron mic, combinați untul, ceapa, maioneza și baconul; pus deoparte.
Tăiați un X în vârful fiecărui cartof; pufă pulpa cu o furculiță. Acoperiți fiecare cu 3 linguri de amestec de unt.