Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean
Ceapa caramelizată și piureul de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, hrean, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Hrean Cu Ceapă Caramelizată, Piure De Cartofi Cu Ceapă Caramelizată Și Hrean, și Cartofi Piure De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si zaharul; sotati 10 minute sau pana se caramelizeaza.
Se ia de pe foc; se amestecă oțet, dacă se dorește.
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și readuceți cartoful în tigaie.
Adăugați 3 linguri de unt și lapte; mash la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.
Combinați muștarul Dijon și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de muștar Dijon și amestecul de ceapă caramelizată în amestecul de cartofi, amestecând pentru a combina.