Cartofi Bacon-Hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu slănină-hrean. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 546 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Dacă aveți slănină afumată, stropiți ulei de măsline, cartofi idaho și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cartofi Bacon-Hrean, Hrean-Bacon De Două Ori-Cartofi Copți, și Cartofi De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți. Acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere; apă sărată și fierbeți 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte.
În timp ce cartofii gătesc, încălziți o tigaie mică cu un strop de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare. Se rumeneste slanina apoi se scurge si se rezerva.
Mash cartofi cu slănină, smântână, hrean și piper.