Carnitas de porc cu usturoi și portocale
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Carnitas de porc cu usturoi și portocală ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 266 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, umăr de porc, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, și Carnitas picant de carne de vită portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie, frecați carnea de porc peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc cu partea în sus și presărați cu ancho.
Adăugați 1/2 cană de apă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Împrăștiați căței de usturoi și jalapeos în jurul cărnii de porc și coaceți neacoperite timp de 2 ore, întorcând tigaia după 1 oră.
Transferați căței de usturoi și jalapeos pe o farfurie.
Creșteți temperatura cuptorului la 37
Tăiați carnea de porc în 4 felii groase. Folosind 2 furculițe, trageți carnea de porc în bucăți mari. Aranjați bucățile în tigaie, cu părțile rumenite în sus. Curățați usturoiul și adăugați cuișoarele în tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute, până când este bine rumenită și crocantă. Trageți în bucăți mai mici și prăjiți timp de 30 de minute mai mult.
Transferați carnea de porc și usturoiul într-un platou mare și împrăștiați jalapeos deasupra.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați sucul de portocale și fierbeți, răzuind bucățile rumenite; se toarnă peste carnea de porc și se aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu tortilla.