Carnitas de porc cu usturoi și portocale

Carnitas de porc cu usturoi și portocale
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Carnitas de porc cu usturoi și portocală ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 266 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, umăr de porc, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, și Carnitas picant de carne de vită portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie, frecați carnea de porc peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc cu partea în sus și presărați cu ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați 1/2 cană de apă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Împrăștiați căței de usturoi și jalapeos în jurul cărnii de porc și coaceți neacoperite timp de 2 ore, întorcând tigaia după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Transferați căței de usturoi și jalapeos pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
6
Creșteți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați carnea de porc în 4 felii groase. Folosind 2 furculițe, trageți carnea de porc în bucăți mari. Aranjați bucățile în tigaie, cu părțile rumenite în sus. Curățați usturoiul și adăugați cuișoarele în tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute, până când este bine rumenită și crocantă. Trageți în bucăți mai mici și prăjiți timp de 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de porc și usturoiul într-un platou mare și împrăștiați jalapeos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați sucul de portocale și fierbeți, răzuind bucățile rumenite; se toarnă peste carnea de porc și se aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista