Carne Lite: Ouă Orice Stil Shaksouka

Carne Lite: Ouă Orice Stil Shaksouka
Carne Lite: ouă orice stil Shaksoukan este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, Carne Lite: Resturi Empanadas, și Carne Lite: Paste Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut de înaltă față la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați-le aproximativ 5 minute, până se înmoaie puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile, chimenul, coriandrul, boiaua, oregano și apa. Se amestecă pentru a combina și apoi se condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se aduce la fierbere și apoi se reduce focul la foc mic, acoperit, timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Descoperiți tigaia și spargeți ouăle în sosul fierbinte pe rând, distanțate la câțiva centimetri unul de celălalt. Acoperiți din nou tigaia și continuați să fierbeți aproximativ cinci minute (gălbenuș moale), sau până când albușurile sunt fierte și gălbenușul este setat după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți sosul și ouăle în boluri puțin adânci și serviți cu pâine prăjită groasă pentru a înmuia sosul și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista