Carne Lite: Ouă Orice Stil Shaksouka
Carne Lite: ouă orice stil Shaksoukan este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, Carne Lite: Resturi Empanadas, și Carne Lite: Paste Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut de înaltă față la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați-le aproximativ 5 minute, până se înmoaie puțin.
Adăugați roșiile, chimenul, coriandrul, boiaua, oregano și apa. Se amestecă pentru a combina și apoi se condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se aduce la fierbere și apoi se reduce focul la foc mic, acoperit, timp de 25 de minute.
Descoperiți tigaia și spargeți ouăle în sosul fierbinte pe rând, distanțate la câțiva centimetri unul de celălalt. Acoperiți din nou tigaia și continuați să fierbeți aproximativ cinci minute (gălbenuș moale), sau până când albușurile sunt fierte și gălbenușul este setat după bunul plac.
Puneți sosul și ouăle în boluri puțin adânci și serviți cu pâine prăjită groasă pentru a înmuia sosul și gălbenușul de ou.